Theo

Denna blogg kommer att handla om en stor liten kille som lämnade oss valborgsmässoafton 2006 i en olycka.

En älskad son, storebror, vän och förebild kommer alltid att fattas oss.

”Du var den perfektaste storebrorn för mig” Skrivet av lillasyster Nellie 6 år 2maj 2006.

Med denna blogg hoppas jag kunna bearbeta min stora saknad och sorg efter Theo. Vill även skriva om alla våra minnen och stunder när vi fortfarande fick vara tillsammans.

Jag är oerhört stolt att just jag fick vara Theos mamma…..för evigt….

Mimmi

3 svar to “Theo”

  1. Hej kära föräldrar till lilla Theo, jag beklagar er djupt från hjärtat. Jag har hamnat här av slump. Jag har själv förlorat min älskade son, pejvak för 8 månader sedan helt oväntat, han blev bara 4år och 9 månader. Jag är helt förstört i själen och hjärtat. Vill tacka er för er underbara fina hemsida som ni har gjort för er vackra ängel. Jag såg även att ni hade en jätte fin tatoo av er ängel. Det är min önskan oxå att tatoera min lilla ängelsbild på armen. Om det e så att ni orkar och vill kan gärna meila till mig och berätta var jag kan göra tatoeringen samt att det e en stor ära för mig att ha kontakt med en annan ängelmamma som förstår mig väl vad det gäller vår sorg över våra änglarnas bortgång, den smärtan förstår bar dem som själva har drabbats av. Tack/styrkekramar från ängla mamma banafshe

  2. Tusen tack, skickar en massa styrkekramar till dig och hela din underbara familj. Hoppas från hela mitt hjärtat att våra små änglar har hittat till varandra och har det bra där dem är.

Lämna en kommentar